Kundservice: +46 8 638 88 50
Retail

Retail!

Effektivare varuflöde.

Bättre kundbemötande.

Sälj mer.

Cub erbjuder många lösningar och funktioner för att förbättra flöde och försäljning i butik. Vi erbjuder smarta system för att få varuflödet så effektivt som möjligt, och ser till att er personal är bättre rustade att möta kunden.

Idag är det inte bara fråga om att se till att ha rätt varor i rätt antal i butiken, det är också fråga om att kunna hantera kundens frågor här och nu. Med alla tillgängliga tekniska lösningar som webbsidor, surfplattor, mobiler, etc. är dagens kund påläst och har flera alternativ till val. Det ställer krav på butiken att vara ännu vassare och snabbt hitta det rätta svaren på kundens önskemål och frågor.

Kunden kräver närvaro och snabb service med korrekta svar på alla frågor. Med en lösning från Cub har du all information och svar tillgängligt, rakt i handen. Svara direkt på frågor om tillgång, erbjudanden, priser, etc.

Cub butikslösning heter CubLink® ShopFlow. Den erbjuder en mängd funktioner för att stärka arbetet i butik på flera nivåer. Läs mer om vad vi kan göra här.Kontakta mig

CubLink® ShopFlow - OmniChannel