Kundservice: +46 8 638 88 50

Affärsidé

Vi ska erbjuda branschledande lösningar för mobil datahantering med maximal kund- och affärsnytta.

Mobila applikationer i världsklass

Cub Business Systems är en av marknadsledarna i Norden när det gäller att leverera mobila helhetslösningar, och med många referenser från nöjda kunder med verksamhet i och utanför Norden. Många av våra kundrelationer startade på åttiotalet och kunderna har kontinuerligt uppgraderat till våra nya produkter. Flera av de mest kända varumärkena i den svenska detaljhandeln är Cub-kunder som nyttjar vår mobila plattform CubLink®.

Vi har nått denna position genom stort engagemang i våra kunder och genom att hålla vår lösning stabil och enkel att använda samtidigt som den kan stödja alla varianter av mobila klienter som Windows, Android och iOs. Den unika flexibiliteten i Cub’s lösningar och en organisation som är lyhörd och flexibel, möjliggör för våra kunder att anpassa lösningen för föränderliga affärsbehov.

Vi har installationer i flera länder i Europa, och över 15.000 klientinstallationer. Du är välkommen att kontakta oss du också.

Miljöpolicy

Miljö- och kvalitetsfrågor är ett viktigt område för Cub Business Systems. Vi strävar efter att välja transportvägar, lagerhantering, underleverantörer, partnerföretag och lösningar som på ett bra sätt balanserar miljöhänsyn med ekonomi.

Presskontakt

För information, fakta, intervjuer, fotografering och demonstration av CubLink®, vänligen kontakta:

Göran Thörn, Managing Director

Telefon: +46 8 638 88 58

Urban Engström, Marketing Manager

Telefon: +46 8 638 88 52

Kontakta mig