Lösningar inom WareHouse

RetailWarehouse

WareHouse

WareHouse är en effektiv, flexibel och beprövad lösning för lagerhantering i stor och liten skala. Cubs utgångspunkt är att utnyttja det specifika lagrets redan inarbetade rutiner, och låta systemet stödja och effektivisera arbetet. Med CubLink® WareHouse, är flexibiliteten stor - det finns stöd för olika mobila verktyg som handdatorer och mobiler. WareHouse kommer att förbättra och effektivisera ert arbete på lagret, från det att varorna kommer in på lagret till dess att de ska ut igen

HealthCare

CubLink® WareHouse finns också i en anpassad variant för lagerhantering inom vård och omsorg. Då heter den CubLink® HealthCare och motsvarar då de krav och normer som finns i vårdsektorn. Upptäck en mobil logistiklösning speciellt anpassad för lager på sjukhus, vårdcentraler, vårdhem, och apotek.

Se hur vi hjälper våra kunders konsumenter i vardagen

WareHouse

Emilio och Anna slipper julstressen

Emilio och Anna har julhandlat tidigt och lyckats bocka av en god portion av leksakerna på önskelistan hos en och samma näthandlare. Ordern landar hos Fanny på centrallagret för leksaksgrossisten. Hon är i full färd med att plocka ihop nallebjörn, walkie-talkie, skridskor och annat som presenteras i hennes mobila enhet som är kopplad till CubLink® WareHouse.

Med handdatorn anger hon vad som är plockat för att bocka av i listan. Byggklossarna är restade och hon ser att de inte levereras förrän om ett par veckor.

Anna och Emilio har angett att de accepterar delleveranser. När allt utom byggklossarna är packade skeppas denna första delleverans. CubLink® WareHouse håller koll på att hantera det som inte kom med denna gång så snart byggklossarna inkommit. Tillsammans med andras ordrar fylls snabbt en lastbil och Annas och Emilios julklappar skickas norrut för ompackning lokalt.

Bli kontaktad av en expert